Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wolfsburg riscă excluderea din Cupa Germaniei, după ce antrenorul a făcut prea multe schimbări în timpul meciului cu o echipă din liga a patra

Bundesliga

Echipa germană VfL Wolfsburg riscă excluderea din Cupa Germaniei, după ce a efectuat şase schimbări în cursul meciului câştigat cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei de liga a patra Preussen Muenster, informează DPA.

Wolfsburg a avut nevoie de prelungiri pentru a o învinge pe Muenster, iar antrenorul Mark van Bommel a făcut, din greşeală, şase înlocuiri de jucători pe parcusul întâlnirii, faţă de cinci cât prevede regulamentul, părând să nu cunoască regulile privind schimbările suplimentare, potrivit agerpres.ro.

Nici oficialii partidei nu au observat această eroare, însă Wolfsburg riscă acum descalificarea din competiţie, în urma sesizării făcute de responsabilii clubului Preussen Muenster.

"Este extrem de deranjant, dar din păcate nu mai poate fi anulat. Vom analiza problema pe plan intern şi ne vom asigura că nu se va mai întâmpla aşa ceva pe viitor", a declarat Joerg Schmadtke, directorul clubului VfL Wolfsburg.

Federaţia germană de fotbal (DFB), organizatoarea Cupei Germaniei, urmează să analizeze acest caz şi să ia o decizie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.