Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wuhan a devenit un oraș închis - Metropola în care a apărut virusul ucigaș a fost izolată în totalitate. Cine sunt românii care au revenit în urmă cu două zile

virus

Wuhan, orașul în care a apărut virusul ucigaș, a fost închis în totalitate de autoritățile chineze. Nimeni nu mai are voie să intre în metropola cu 11 milioane de locuitori și nici să mai iasă de acolo. Traficul aerian și feroviar a fost suspendat. Nici transportul public nu mai funcționează și, potrivit autorităților, acesta a fost închis temporar, notează digi24.ro

Miercuri seara traficul aerian și cel feroviar spre și dinspre orașul Wuhan a fost suspendat. De asemenea, transportul public a fost întrerupt temporar și nimeni nu are voie să iasă și să intre în metropola în care locuiesc 11 milioane de oameni. Turiștii care intenționau să sosească în oraș nu au mai fost primiți.

Citește și: Guvernul Orban propune! Se duc colaborari intense cu Armata

Coronavirusului 2019-nCoV s-a răspândit deja în alte provincii chineze, precum şi în Japonia, Thailanda, Coreea de Sud şi Statele Unite.

Numărul morţilor a urcat într-o zi de la 9 la 17, potrivit unor surse oficiale de la Beijing. Totul, în condițiile în care au fost confirmate peste 500 de cazuri de infectare cu coronavirusul botezat „2019-nCoV”.

Mai mulți artiști de la Filarmonica Banatul din Timișoara și de la alte filarmonici din țară au concertat în orașul Wuhan din China, zona unde a apărut virusul ucigaș. Muzicienii români s-au întors în țară marți, 21 ianuarie, după un turneu de 50 de zile, scrie Timiș Online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.