Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb de replici Zamfir (PSD) - Stroe (PNL): 'Supărarea PNL este că Budăi face' / 'Nu suntem la o licitație politicianistă cu cine oferă mai mult'

combo stiripesurse
PNL PSD

Președintele comisiei economice a Senatului, Daniel Zamfir (PSD) și purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, au lansat joi seară, la Antena 3, acuzații la adresa miniștrilor din cele două partide. Zamfir l-a atacat pe Virgil Popescu (Energie), Stroe - pe Marius Budăi (Muncă).

„E limpede ca supararea celor de la PNL vine pentru ca e un ministru PSD (Budai) care face, spre deosebire de un ministrul de la PNL, Popescu, care nu face. Dansul a fost ca un greieras, toata vara nu se stie pe unde a fost”, a declarat Zamfir.

„Ceea ce s-a intamplat ieri nu a fost bazat pe un calcul fundamentat, ati putea sa ii dati o lectie dlui Budai, ieri nu s-a propus, ieri s-a anuntat o crestere de marire si salariii de catre ministrul Muncii. Guvernul in ansamblul lui decide, nu un ministru. Nu ne-am dori si e de evitat sa vinzi iluzii oamenilor care au asteptari si lucrul acesta daca-l faci sa fie insotit de un calcul si daca exista sa-l duca premierului. Explicati-i dlui Budai ca nu suntem la o liciate politicianista 'care ofera mai mult'”, a replicat Stroe.

„Exista o piatra de moara, ministrul Energiei”, a continuat social-democratul. „Trebuie sa tragem la aceeasi barca”, a raspuns purtatorul de cuvant al PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.