Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece persoane din Brăila au fost amendate după ce au participat la o petrecere privată

petrecere

Poliţiştii brăileni au amendat zece persoane care participau la o petrecere privată organizată cu ocazia unei aniversări, potrivit unui comunicat de presă transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, relatează Agerpres.

Poliţişti din oraşul Ianca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un imobil de pe raza oraşului avea loc un eveniment privat la care participau mai multe persoane. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că proprietarul imobilului, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a organizat o petrecere cu ocazia aniversării zilei de naştere, la care participau alte nouă persoane.

Cu această ocazie au fost aplicate zece sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.500 de lei, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. De asemenea, au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfăşurarea evenimentului fiind întreruptă.

Citește și: Bătălia pentru funcţii, neschimbată de peste 100 de ani - 'Cronica' negocierilor PNL-USR-PLUS-UDMR, făcută de I.L. Caragiale

IPJ Brăila reaminteşte faptul că este interzisă organizarea de evenimente private, gen nunţi, botezuri, mese festive, aniversări, atât în spaţiile deschise, cât şi în spaţiile închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.