Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece persoane în vârstă și un angajat al căminului de la Coroieni au fost confirmați cu Covid-19

SANADOR
testare covid

Un număr de zece persoane, dar şi un angajat al centrului social pentru persoane în vârstă din comuna Coroieni au ieşit pozitive în urma testării COVID-19, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş, Dan Bucă. "Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş anunţă 11 cazuri pozitive la centrul social pentru persoane în vârstă din comuna Coroieni, fiind vorba despre 10 beneficiari şi un angajat", a spus Dan Bucă, relatează Agerpres.

Direcţia de Sănătate Publică Maramureş efectuează ancheta epidemiologică. Persoanele beneficiare confirmate au fost izolate în centru.

"Contacţii direcţi au fost carantinaţi în centru, dar şi la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. S-a procedat la dezinfecţia centrului social. De asemenea, au fost dispuse măsurile specifice pentru protecţia beneficiarilor (persoanelor cazate în centru n.red) şi a personalului angajat din centru. Persoanele confirmate din centru vor fi internate în spital", a mai precizat reprezentantul CJSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.