Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de cursuri gratuite pentru copiii care vor să învețe și să se dezvolte într-un mediu ideal

FDVDR
Școala FDVDR

Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a dat startul înscrierilor la cursurile gratuite desfășurate în fiecare an educațional.

Acestea sunt gratuite și se vor desfășura online, pe platforma națională de e-learning” Școala FDVDR”.

„Sunt aşteptaţi copii și tineri interesați de astronomie, informatică, aritmetică mentală, biologie, gastronomie moleculară. De asemenea, există cursuri pentru pasionații de scenografie, scurt metraj, teatru, regie film, arte vizuale sau istorie și creație muzicală.

Copiii care visează la o carieră în jurnalism sau comunicare pot opta pentru cursul de scriere creativă, învățare rapidă și memorare creative sau arta conversației.

O noutate a acestei ediții o reprezintă dezvoltarea ariei curriculare a departamentului de limbi străine. Începând din acest an, copiii pot opta, în afară de limba engleză, pentru cursuri de limba greacă sau japoneză”, au transmis reprezentanții FDVDR, într-un comunicat de presă.

Abordarea folosită în cadrul acestor cursuri este una interactivă, menită să stimuleze dezvoltarea abilităților și competențelor copiilor și pentru a-i sprijini în procesul educațional.

Cursurile vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITC Edustem, Playouth România, Brainy Kids Center – LNPE, Știință cu Sare și piper, Asociația Interculturală Romano-Elenă ”DACIA”, Școala Internațională de Limba Română ”DACIA” din Atena, Fischer International, partenerii acestui program educațional.

Înscrierile au loc în perioada 6-26 septembrie. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.

De la lansare, din 2010, până în prezent, peste 15.000 de copii au beneficiat de programul de cursuri de excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.