Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de dosare de la PG și DIICOT, declinate la Secția de investigare a infracțiunilor din Justiție: Cauza care ar viza-o pe A. Florea nu a plecat de la DIICOT

dosare

Surse judiciare au declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție au fost declinate de la DIICOT 15 cauze, iar de la Secția de Urmărire Penală și Criminalistiză peste 20 de dosare.

Sursele mentionate au precizat că, până în prezent, dosarul care vizează scurgeri de informații legate de publicarea protocolului PG-SRI semnat în 2016, cauză în care ar fi vizată și o posibila implicare a Adina Florea, nu a plecat încă de la DIICOT.

Adina Florea, propusă pentru conducerea DNA, este adjunct al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Unul dintre dosarele cunoscute aflate pe rolul SUPC care va ajunge pe masa procurorilor de la această secție este cel în care sunt cercetați procurorii Mircea Negulescu și Lucian Onea.

Pe 5 octombrie 2018, la DNA, mai erau în lucru 233 de cauze care vizează plângeri, sesizări referitoare la magistrați. Dintre aceste cauze, cele nesoluționate vor ajunge la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.