Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de migranţi din şase ţări, prinşi la frontieră ascunşi în două camioane

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins, în noaptea de luni spre marţi, 27 de migranţi din şase ţări care au încercat să treacă graniţa ascunşi în două camioane, încărcate cu mobilă şi paleţi, potrivit Agerpres.

În timpul verificării unui camion în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, au fost descoperiţi 16 migranţi. Şoferul este un român în vârstă de 29 de ani, care transporta mobilă în Italia.

"Poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că este vorba despre zece cetăţeni din Bangladesh, trei cetăţeni din India, un cetăţean din Pakistan, un cetăţean din Palestina şi unul din Eritreea, cu vârste cuprinse între 17 şi 47 de ani. Cei în cauză intenţionau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spaţiul Schengen", a informat Poliţia de Frontieră Arad.

Puţin mai târziu, la acelaşi punct de trecere a frontierei, au mai fost descoperiţi 11 migranţi, ascunşi într-un camion încărcat cu paleţi, condus de un român în vârstă de 35 de ani, care mergea în Germania. Migranţii sunt din Turcia şi India şi au vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi trafic de migranţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.