Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de mii de flacoane cu parfum, susceptibile a fi contrafăcute, au fost descoperite într-un container sosit din China în Portul Constanţa

OECD
containere

Aproape 42.000 de flacoane cu parfum, susceptibile a fi contrafăcute, au fost descoperite de autorităţi într-un container sosit din China în Portul Constanţa, bunurile fiind destinate unei firme din Ucraina. Marfa ar valora peste 12 milioane de lei, conform news.ro.

Garda de Coastă a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că o echipă comună formată din poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali a efectuat controlul amănunţit asupra unui container sosit din China, care avea ca destinatar o societate comercială din Ucraina.
”În urma verificărilor, în container au fost descoperite mai multe cutii ce conţineau 41.946 de flacoane cu parfum ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute şi a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală titularilor de marcă”, a anunţat Garda de Coastă.
De asemenea, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu în vederea întocmirii actelor de urmărire penală pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
Bunurile, în valoare estimată de aproximativ 12.153.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.