Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de suporteri români, reținuți și amendați în Austria

ultima ora

Două microbuze şi un autoturism pline cu suporteri ai Petrolului au fost oprite de polițiștii din Austrial. Suporterii erau plecaţi la finala Cupei Olandei, AZ Alkmaar – Vitesse Arnhem. Galeriile celor de la Petrolul și Vitesse sunt înfrățite, iar suporterii Petrolului mergeau pentru a-i susține pe cei de la Vitesse în derby-ul local.

Sumă URIAȘĂ oferită lui Rareș Bogdan pentru a 'trăda' Realitatea TV

În urma controlului, suporterii au fost reținuți, amendaţi şi trimiși înapoi în Ungaria, cu interdicţia de a se mai întoarce în Austria.

Ploieștenii se îndreptau spre Olanda pentru a fi alături de galeria echipei din Vitesse, cu care ultraşii Petrolului sunt înfrăţiţi. Doar că, pe drum, în Austria, un filtru organizat de poliţie pentru a depista imigranţii ilegali a tras cele două microbuze pe dreapta. La percheziţie, poliţiştii au descoperit materiale pirotehnice: torţe, fumigene şi alte obiecte. Românii au fost reţinuţi peste noapte la secţia de poliţie. Li s-au întocmit procese verbale, iar şase dintre membrii galeriei Petrolului au fost amendaţi cu câte 300 de euro. Dimineaţa, poliţia austriacă i-a escortat înapoi, la graniţa cu Ungaria, cu interdicţia de a mai intra în Austria, relatează prosport.ro.

AZ Alkmaar – Vitesse Arnhem este un derby local, între cele două formaţii fiind o rivalitate chiar mai mare decât cu echipele mari ale Olandei, Ajax, Feyenoord şi PSV. Ploieştenii au fost prezenţi pe stadion şi la meciul de campionat, disputat luna trecută. Galeria echipei AZ Alkmaar este înfrăţită cu cea a Stelei, iar galeria echipei Vitesse este înfrăţită cu susţinătorii Petrolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.