Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski îi decorează pe voluntarii străini care luptă pentru Ucraina

www.facebook.com
tricou zelenski

Volodimir Zelenski a decis să-i decoreze pe soldații din armata sa pentru „apărarea Ucrainei". Decretul a fost postat de serviciul de presă al biroului președintelui de la Kiev. Acesta va fi predat, în special, militarilor, oficialilor guvernamentali și voluntarilor - ucraineni și străini.

Acest premiu va fi acordat celor care au fost direct implicați în măsuri de asigurare a apărării țării, precum și pentru a-și proteja populația și interesele în timpul războiului de amploare al Federației Ruse împotriva Ucrainei.

În special, vorbim despre luptători și angajați ai forțelor armate ale Ucrainei, Gărzii Naționale, Serviciului de Securitate al Ucrainei, Serviciului Grăniceri de Stat, Serviciului de Transport Special de Stat, Serviciului de Comunicații Speciale de Stat și altor formațiuni militare legitime, angajați ai agențiilor de informații, ofițeri de poliție, procurori, privați și șefi ai serviciului de protecție civilă, serviciul criminal-executiv, funcționari vamali, angajați ai Serviciului de Protecție Judiciară și participanți la formațiuni de voluntari ai comunităților teritoriale, informează zn.ua.

Vezi și: Edilii ucraineni îl acuză pe Zelenski că se transformă într-un dictator: revolta primarilor împotriva președintelui

De asemenea, vor putea primi premiul reprezentanți ai organelor executive centrale și locale sau ai altor instituții ale statului, ai administrațiilor locale, precum și ai întreprinderilor, instituțiilor și organizațiilor care au îndeplinit sarcini de apărare, dând dovadă de dăruire și aducând o contribuție personală semnificativă la consolidarea protecției Ucrainei.

Voluntarii sau cei care altfel au contribuit activ la apărarea, protejarea populației și a intereselor țării sunt vizați, de asemenea, de această decorație.

Decorația o să fie acordată atât cetățenilor Ucrainei, cât și pentru cei din alte state.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.