Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski a găsit ingredientele necesare pentru a-i învinge pe ruși: 'unitate, arme și noroc'

pbs.twimg.com
Volodimir Zelenski

Președintele ucrainean Volodimir Zelensky consideră că, în anumite condiții, războiul se pot încheia până la sfârșitul anului.

„Dacă statul nostru va fi unit, așa cum este acum, dacă arme puternice vor ajunge la noi  la timp, și dacă norocul și Dumnezeu vor fi de partea noastră, atunci vom putea face multe lucruri pana la sfarsitul acestui an. Sunt sigur că putem termina partea militară a acestui război. Pentru că dacă suntem puternici, așa cum am spus, atunci putem ajunge la momentul în care Rusia va trebui să se așeze la masa negocierilor”, a spus Zelenski la CNN.

Rusia nu a renunțat la planul său de a pune mâna pe toată Ucraina, a mai spus acesta.

„Ne-au ocupat întotdeauna țara - mai întâi politic, apoi a fost Crimeea, apoi Donbas, apoi o invazie pe scară largă. Prin urmare, planurile Rusiei includ o schimbare a conducerii politice și ocuparea întregii Ucraine. Suntem absolut siguri de asta”, a afirmat Zelenski.

„La început au spus că nu sunt în Crimeea, apoi au recunoscut. Apoi au spus că nu sunt în est, apoi au recunoscut. Apoi au spus că doar se antrenează lângă granițele Ucrainei și acolo nu ar fi o invazie, dar s-a dovedit altceva. Prin urmare, nu credem retorica lor că luptă doar pentru regiunile Lugansk sau Donețk”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.