Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zidane JUBILEAZĂ după finala Ligii: 'Sunt extrem de fericit, a fost un an spectaculos'

zinedine zidane

Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, câștigătoare pentru al doilea an consecutiv al Ligii Campionilor după finala cu Juventus Torino (4-1), a declarat după meci că ''este extrem de fericit'' și nu putea visa la mai mult în acest an cu echipa sa care a câștigat și titlul în Spania.

''Sunt extrem de fericit. A fost un an spectaculos. Nici în vis nu ne puteam dori mai mult. Am câștigat titlul în ultima etapă și a fost foarte dificil să ajungem în finala Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv, dar am reușit. Am jucat ca o echipă mare. Prima repriză a fost dificilă, dar în a doua am fost clar superiori. Am presat mai mult și am câștigat meciul și la capitolul fizic. În prima repriză, Juventus a fost foarte puternică, a avut multe mingi și posesia. La pauză le-am spus jucătorilor să continue ceea ce au făcut , dar să pună mai multă energie în jocul de pase și în presing. Jocul nostru de pase și mișcarea în teren au fost fantastice. Nu este ușor să înscrii 4 goluri împotriva lui Juventus. Cheia succesului nostru în acest sezon a fost că fiecare jucător s-a simțit important și și-a adus contribuția. Unitatea de grup a fost fantastică. Când ai acest lucru în echipă, plus talent, atunci ai o șansă bună. A muncit foarte mult tot sezonul și fiecare jucător a fost important, asta a fost cheia succesului'', a declarat Zinedine Zidane după finala de la Cardiff, în care Real Madrid a câștigat al 12-lea său trofeu din cea mai importantă competiție europeană intercluburi, conform Agerpres.

Citește și: Real Madrid este REGINA Europei după ce a ZDROBIT-O pe Juventus în finala Ligii

Cristiano Ronaldo, autor a două goluri și ales jucătorul finalei, s-a declarat fericit pentru că a câștigat un nou titlu și că evoluția sa a redus la tăcere pe critici: ''Am răspuns în teren celor care m-au criticat pentru că am câștigat și am arătat că suntem cei mai buni. Încă un record (câștigarea Ligfii Campionilor pentru a doua oară consecutiv — n.r.), pe care acești jucători îl meritau și suntem foarte mulțumiți. Eu am marcat două goluri și sunt foarte fericit că am foat cel mai bun marcator într-o finală de Liga Campionilor. Am reușit un final de sezon spectaculos, M-am pregătit pentru asta, a fost bună opțiunea mea și a antrenorului de a fi menajat și sunt foarte mulțumit''.

Atacantul portughez a devenit primul jucător care a marcat în trei finale ale Ligii Campionilor, în 2008 pentru Manchester United, în 2014 și 2017 pentru Real Madrid. Cristiano s-a clasat pe primul loc în clasamentul golgheterilor Ligii Campionilor cu 12 goluri, unul mai mult ca Lionel Messi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.