Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziggy Gordon, fundașul care nu a jucat niciun minut la Dinamo, s-a transferat în Australia

fotbal drepturi tv minge

Ziggy Gordon (26 de ani), fundaşul scoţian care fusese prezentat oficial la Dinamo București pe 25 mai, nu a apucat să debuteze pentru echipa bucureşteană şi a semnat cu un club din Australia potrivit mediafax..

Apărătorul dreapta scoţian făcea parte din planurile lui Mircea Rednic pentru noul sezon, însă odată cu demiterea “Puriului” şi numirea în funcţia de antrenor a lui Eugen Neagoe, dinamoviştii s-au reorientat către noi jucători, iar Gordon nu a apucat să evolueze nici măcar un minut pentru echipa care a încheiat pe locul nouă sezonul trecut.

Ziggy Gordon a oferit un interviu celor de la BBC în care a dezvăluit că va evolua pentru australienii de la Central Coast Mariners, club unde a semnat un contract pe un sezon: “Am fost încântat să semnez cu Mariners. După multe discuţii avute cu managerul, am fost încântat de proiect şi cred că pot face diferenţa”, a spus scoţianul, pentru sursa citată.

Scoţianul a evoluat în ultimul sezon la Hamilton Academical FC, iar în cariera sa a mai jucat pentru Partick Thistle şi polonezii de la Jagiellonia şi Pogon Siedlce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.