Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zilele Baby Sanador – eveniment online cu reduceri la pachetele de naștere

Alegerea maternității în care va veni pe lume noul membru al familiei este un pas extrem de important. Maternitatea aleasă trebuie să fie sigură din punct de vedere medical și totodată pregătită să facă față oricărei provocări, cu personal medical înalt calificat și aparatură de ultimă generație.

Maternitatea Sanador este recunoscută pentru condițiile pe care le oferă viitoarelor mămici și nou-născuților, dar și pentru echipa din care fac parte medici de renume, cu vastă experiență în activitatea de terapie intensivă neonatală, și asistente medicale specializate în neonatologie și în terapie intensivă neonatală. Maternitatea Sanador asigură linie de gardă permanentă pentru Neonatologie.

Blocul de nașteri al Spitalului Clinic Sanador este conectat cu cea mai performantă secție de terapie intensivă neonatală din sectorul medical privat, asigurând gradele de sterilizare necesare . Nou-născuții pot rămâne cu mamele în rezervă (sistem rooming-in) sau pot sta în secția de nou-născuți, sub atenta supraveghere a personalului medical.

Maternitatea Sanador este parte integrantă din Spitalul Clinic Sanador, cel mai mare spital multidisciplinar privat din România, cu o suprafață totală de 30.000 de mp și o capacitate de 413 paturi, cu compartiment de primiri urgențe (24/24H), flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă și o echipă medicală de elită.

În perioada 2-6 noiembrie 2020, Sanador desfășoară evenimentul Zilele Baby Sanador Online, eveniment dedicat viitoarelor mame ce vor să aleagă cea mai sigură variantă pentru venirea pe lume a bebelușului. În cadrul evenimentului, Sanador oferă prețuri promoționale la pachetele de naștere.

Mai multe detalii aici! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.