Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zinedine Zidane grăbește transferul lui Christian Eriksen

Christian Eriksen

Zinedine Zidane nu mai are răbdare şi vrea ca toate ţintele pe care şi le-a propus în această vară, în materie de transferuri, să ajungă sub comanda sa cât mai repede potrivit mediafax.

Astfel, după ce mutarea lui Eden Hazard s-a făcut după foarte multe discuţii cu oficialii lui Chelsea, francezul grăbeşte transferul lui Christian Eriksen (27 de ani), următorul nume greu de pe lista sa. Presa din Spania nota că totul va fi parafat după finala Ligii Campionilor, dar se pare că până în acest moment discuţiile nu au avansat mai deloc. Totul se află în acelaşi stadiu, Real şi Tottenham discută, dar nu se pun de acord asupra sumei finale. AS menţionează că un motiv este şi transferul lui Pogba, de la Mancheter United. Se poartă, în paralel, discuţii şi cu omologii englezi, astfel că totul merge foarte greu.

Zidane vrea să îl aibă la pregătiri pe Eriksen, pentru a-l integra cât mai repede în angrenajul echipei, situaţie în care se regăseşte şi Pogba, dar pe postul de mijlocaş central, Real are mulţi jucători valoroşi, precum Modric şi Kross, astfel că venirea campionului mondial coincide cu plecarea unuia dintre ei, cel mai probabil. Cel puţin aşa se vorbeşte de câteva luni bune în Spania.

Christian Eriksen evoluează din 2013 la Tottenham, când a fost transferat de la Ajax Amsterdam, pentru 13,5 milioane de euro. Până în prezent, danezul a strâns 277 de meciuri, 66 de goluri şi 86 de pase decisive. În sezonul recent încheiat, şi-a recut în cont 10 goluri şi 17 assist-uri.

Eriksen este cotat la 85 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.