Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zinedine Zidane, tehnicianul lui Real Madrid: 'Cred că Pep Guardiola este cel mai bun antrenor din lume'

www.metro.co.uk
Zinedine Zidane

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a oferit un interviu în care a vorbit despre disputa echipei lui, din Liga Campionilor, cu Manchester City, și a făcut o declarație surprinzătoare. Francezul este de părere că managerul ”cețățenilor”, Pep Guardiola, este cel mai bun din lume, anunță MEDIAFAX.

Performanțele obținute de Guardiola pe banca echipelor Barcelona, Bayern Munchen și Manchester City îl fac pe Zidane să se teamă înaintea ”dublei”. Deși nu trece prin cele mai bune momente, Manchester City le va pune probleme serioase madrilenilor, apreciază Zinedine Zidane.

Citeşte şi: EXCLUSIV! CE miniştri cu greutate SE LĂUDA Sebastian Vlădescu că are la degetul mic - A încasat milioane de euro spunând că bani vor ajunge și la unul dintre ei

„L-am respectat ca jucător și am același respect pentru el ca și antrenor. Cred că este cel mai bun antrenor din lume. Sigur că este o provocare pentru mine să îl întâlnesc. Nu știu cât de mult voi antrena, depinde de cum mă voi simți. Eu sunt un antrenor atipic, nu mă văd antrenând până la 60 sau 70 de ani.” , a declarat antrenorul madrilenilor.

Pep Guardiola a cucerit 28 de trofee din postura de antrenor, dintre care două Ligi ale Campionilor cu Barcelona, în sezoanele 2009 și 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.