Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua Copilului: ministrul Alexandru Petrescu a participat la finala proiectului Kidibot Start-up Romania Summit

Facebook.com
Alexandru Petrescu

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Alexandru Petrescu, a fost pus într-o situație inedită de Ziua Copilului. El a fost nevoit să le răspundă celor mici la întrebări precum: exista o facultate pentru ministru? Ce face un ministru?

Citește și: Vicepreședintele delegației României la NATO: 'Sacrificiul soldaților români a stat mărturie determinării cu care România își asumă statutul de membru'

„Alaturi de copii si de parintii lor in lumea tehnologiei sarbatorind 1 Iunie prin joaca alaturi de Kidibot, Robofun, Revista Stiinta si Tehnica si multi alti prieteni ai tehnologiei.

Informatii despre univers, roboti, tehnologie in general, filme SF, educatie financiara, marketing si vanzari sunt elementele care intregesc cunoasterea pe care o asimileaza copiii pe parcursul celor 2 zile in care se desfasoara finala proiectului "Kidibot Start-up Romania Summit".

Cele mai grele intrebari pe care le-am primit au venit astazi de la cei mici: "care este modelul tau in viata?" "ai construit vreodata un robot?, "ce face un ministru?", "exista o facultate pentru ministru?", "care erau desenele animate la care te uitai cand erai mic?"

Meseriile preferate de copii: hacker pentru Romania, CEO, calaret, balerina, programator, actrita, soldat.

La multi ani copiilor si felicitari parintilor care fac o treaba fantastica in a le oferi competente digitale de la o varsta frageda, asigurandu-ne ca viitorul este unul bun pentru Romania”, a precizat Alexandru Petrescu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.