Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic se întoarce în Spania, după experiența din MLS, de la Los Angeles Galaxy: Suedezul nu a spus la ce club

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) se întoarce în Spania, după experiența din MLS, de la Los Angeles Galaxy. Suedezul și-a anunțat revenirea în La Liga printr-un mesaj postat pe contul de Instagram, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Un ministru PSD iese la atac în pline audieri în Parlament: Raluca Turcan și Roberta Anastase, la un pas de a prelua destinul României

Ibrahimovic a postat următorul mesaj video: ”Salut, Spania! Ghici ce? Mă întorc!”, a transmis Zlatan prin intermiul Instastory-ului, fără să dea alte detalii în legătură cu viitoarea destinație sau să precizeze când se va concretiza mutarea. A făcut ca misterul să fie și mai mare, înregistrând filmulțeul pe un fond negru, îmbrăcat într-un tricou negru.

Citește și: Victor Ponta, pledoarie INCENDIARĂ: Argumentele IREFUTABILE care demască blatul politic dintre PSD și PNL

Zlatan a mai jucat în La Liga, pentru Barcelona. Suedezul a petrecut acolo un sezon (2009/2010), în care a evoluat în 46 de partide, a marcat de 22 de ori și a oferit 13 pase decisive. În ceea ce privește palmaresul, a câștigat, alături de catalani, campionatul, Supercupa Spaniei, Supercupa Europei, dar și Campionatul Mondial al Cluburilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.