Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zodiile care nu știu ce e iubirea: Pică mereu pradă unor escrocherii sentimentale!

Facebook
zodii horoscop dragoste

Vi s-a întâmplat să suferiți din dragoste? Să fiți înșelat? Să fiți manipulat? Să iubiți pentru ca mai apoi partenerul să vă spune că nu simte la fel pentru dumneavoastră? Deși astfel de experiențe par comune în lumea superficială a zilelor noastre, ele pot fi cauzate și de....astre!

Da, astrologii spun că există zodii care sunt predispuse la a fi victime ale unor escroci sentimentali, conform Realitatea.net

Rac

Într-o relație, Racul își asumă adesea rolul de salvator. Când partenerul/a are nevoie de ceva, el îi sare imediat în ajutor. Devine exagerat de protector cu omul din fața sa, pe care crede că îl iubește dacă a fost în stare să facă un gest nobil de dragul său.

Adevărul este că procedează așa din dorința de a se simți util, ceea ce înseamnă că se agață de nevoile celuilalt pentru a-și satisface propria nevoie. Este un sentiment pe care nu îl poate descrie și presupune că este vorba de iubire.

Balanță

Această zodie este condusă de Venus, planeta iubirii, ceea ce înseamnă că se îndrăgostește foarte des. De fiecare dată are impresia că iubește, însă lucrurile arată puțin diferit în realitate.

Este mai mult dependentă de persoana pe care o are alături, fiindcă nu vrea să treacă iar și iar prin stresul unei despărțiri. Practic, Balanța se amăgește singură, numind dragoste un simplu atașament aflat la început.

Fecioară

Această zodie de pământ vrea să aibă întotdeauna situația sub control, să fie cea mai bună și să țină în jurul său doar persoane care doresc să evolueze constant. Dacă întâlnește pe cineva care pare să țină pasul cu ea, se agață de acel cineva și ajunge să simtă un puternic atașament.

Pentru că este în culmea fericirii, nu mai analizează toate datele problemei și ajunge să creadă că iubește și este iubită.

Scorpion

Scorpionul pune suflet în orice relație, oricât de scurtă și nesănătoasă ar fi, scriu astrologii. Este în stare să spună că iubește încă din prima zi, pentru că ar face orice pentru a ține aproape de el omul de care s-a îndrăgostit.

De multe ori nu realizează că e nevoie de timp pentru a simți iubire adevărată. Zodiile care trăiesc mereu pe marginea impulsivității. Își asumă riscuri fără frică și trec prin viață dansând cu pericolul

Pești

Visătorii Pești speră să trăiască acea poveste unică, în care dragostea la prima vedere există și se transformă apoi într-o mare dragoste, ce durează pentru totdeauna. De aceea, la orice început de relație, sunt convinși că a venit momentul mult așteptat și își declară iubirea, chiar dacă nu sunt siguri de ceea ce simt.

Berbec

Un semn impulsiv ca Berbecul se grăbește întotdeauna să tragă concluzii, fără să privească atent ce se întâmplă în jur. Când vine vorba de relații, are impresia că iubește și că este iubit dacă persoana din fața sa îi acordă atenție și îl încurajează să își urmeze instinctul. Foarte greu își dă seama că, de fapt, s-a atașat de susținerea pe care o primește.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.