Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Zootopia' - lider în topul box office-ului nord-american

film

Filmul de animatie 'Zootopia' s-a plasat pe primul loc în topul box office-ului nord-american, doborând si recordul de încasari în primele trei zile de la lansare pentru o productie a studiourilor Walt Disney Animation, în timp ce celelalte doua premiere ale saptamânii trecute, 'London Has Fallen' si comedia de razboi 'Whiskey Tango Foxtrot' s-au plasat pe locul al doilea, respectiv al patrulea în clasamentul încasarilor, conform boxofficemojo.com.

'Zootopia', film care ne ofera o perspectiva amuzanta asupra vietii într-o societate moderna complet lipsita de oameni, a obtinut încasari de 73,7 milioane de dolari, depasind astfel recordul pentru o animatie lansata în luna martie ce a fost detinut de productia 'The Lorax' (70,2 milioane de dolari). Animatia regizata de Byron Howard, Rich Moore si Jared Bush prezinta un regn animal antropomorfic si civilizat unde pradatorii si prada lor coexista în pofida inegalitatilor. Filmul se axeaza asupra relatiei dintre o iepuroaica agenta de politie si pradatorul sau natural, vulpoiul. Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba si Jenny Slate îsi împrumuta vocile personajelor animate.

Pe locul doi s-a plasat thriller-ul 'London Has Fallen' cu încasari de 21,7 milioane de dolari. În regia lui Babak Najafi, aceasta productie este o continuare a filmului 'Olympus Has Fallen' (2013) în care îl reîntâlnim pe Gerard Butler în postul de bodyguard al presedintelui SUA, interpretat din nou de Aaron Eckhart. De data aceasta presedintele face o vizita la Londra pentru a asista la funeraliile premierului britanic, moment de care profita teroristii pentru a crea haos în oras si a încerca sa-i asasineze pe principalii lideri mondiali.

Filmul 'Deadpool', despre aventurile unui antierou al universului Marvel cunoscut pentru umorul sau negru, a coborât pe locul trei cu încasari de 16,4 milioane de dolari, dupa trei saptamâni de suprematie în box-office.

Pe locul patru s-a plasat comedia 'Whiskey Tango Foxtrot', a studiourilor Paramount, cu încasari de 7,6 milioane de dolari. În acest film regizat de Glenn Ficarra si John Requa, Tina Fey interpreteaza rolul unei corespondente de razboi care încearca sa acopere conflictul din Afganistan alaturi de ceea ce a mai ramas din armata americana în aceasta tara. Filmul în care mai joaca Margot Robbie si Martin Freeman se bazeaza pe cartea de memorii a jurnalistei americane Kim Barker dupa misiunile sale din Afganistan si Pakistan, intitulata 'The Taliban Shuffle'.

Locul cinci îi revine superproductiei fantastice 'Gods of Egypt' cu încasari de 5 milioane de dolari. În filmul regizat de Alex Proyas, cu Nikolaj Coster-Waldau si Gerard Butler în rolurile principale, zeii egipteni se lupta între ei pentru suprematie.

Filmul 'Risen' despre ancheta condusa de un tribun roman în legatura cu 'pretinsa' înviere a unui condamnat iudeu, pe nume Iisus, a obtinut încasari de 3,8 milioane de dolari si s-a plasat pe locul sase în box office. Locul sapte a fost ocupat de animatia 'Kung Fu Panda 3' cu 3,5 milioane de dolari, iar productia 'The Revenant', care i-a adus primul Oscar lui Leonardi DiCaprio, s-a plasat pe locul opt cu încasari de 3,3 milioane de dolari.

Pozitiile noua si zece în clasamentul încasarilor sunt ocupate de productiile 'Eddie the Eagle' si 'The Witch' cu 3,1 si respectiv 2,5 milioane de dolari.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.