Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zverev consideră că Medvedev 'e cel mai bun jucător din lume în acest moment'

Alexander Zverev

Alexander Zverev (6 ATP) a fost învins de Daniil Medvedev (4 ATP), duminică, în finala turneului Masters Series din Shanghai, scor 4-6, 1-6, iar la finalul partidei a recunoscut superioritatea adversarului său, potrivit Mediafax.

Zverev consideră că Medvedev "e cel mai bun jucător din lume în acest moment". Rusul a ajuns la al şaptelea titlu din carieră şi a şasea finală consecutivă disputată în circuitul ATP, după cele pierdute la Washington, Montreal, US Open şi cele câştigate la Cincinnati şi St. Petersburg.

Citește și: David Beckham i-a transmis un mesaj de felicitare în limba spaniolă lui Sergio Ramos

"Îl felicit pe Daniil. Cred că e cel mai bun jucător din lume în acest moment. Este incredibil! Îți urez tot ce e mai bun. Șase finale la rând, poate faci nouă sau zece, mai sunt turnee în acest an. Ai progresat foarte mult în ultima perioadă și se vede asta. Vreau să îi mulțumesc echipei mele, au fost un an dificil, dar a fost alături de mine", a spus Zverev, la ceremonia de premiere din Shanghai.

Medvedev nu a pierdut niciun set la Shanghai, învingându-i fără drept de apel pe Cameron Norrie, Vasek Pospisil, Fabio Fognini, Stefanos Tsitsipas şi Alexander Zverev. În urma triumfului de la Shanghai, rusul a fost recompensat cu un premiu în valoare de 1.374.995 de dolari şi 1000 de puncte ATP.

Pentru Zverev a fost a 18-a finală din carieră. În total, germanul a câștigat 11 dintre acestea, iar în 2019 s-a impus la turneul din Geneva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.