Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii GRAVE la adresa lui Christoph Daum: Practici NECURATE în vestiarul României

AGERPRES
Christoph Daum

Christoph Daum a fost dat afară de la naţionala României din cauza rezultatelor proaste ce au dus la ratarea calificării la Campionatul Mondial din Rusia. În locul acestuia a fost instalat selecţioner Cosmin Contra. Tricolorii i-au oferit un debut perfect lui 'Guriţă', 3-1 cu Kazahstan. Victoria l-a făcut pe Gigi Becali să vină cu un nou atac la adresa fostului selecționer, Christoph Daum.

Citește și: Dezvăluire BOMBĂ a Olguței Vasilescu! Ce STIMULENT financiar vor primi mamele care se întorc la locul de muncă

Finanţatorul Stelei a dezvăluit faptul că în vestiarul tricolorilor ar fi avut loc practici necurate în mandatul neamţului.  "M-am uitat la meci, normal! Când era Daum, nu mă uităm pentru că eram împotriva echipei României şi nu voiam să fiu contra jucătorilor pe care am luat 30 de milioane de euro! Că atât am luat! Numai Hagi a zis că avem jucători valoroşi. Eu nu spun că avem fotbalişti de supervaloare, dar avem jucători de valoare medie care împreună fac o echipa. Avem valoare, am demonstrat-o acum.

Citește și: O adevărată „BOMBĂ-SEXY”, la Ministerul Apărării! Dovada că astfel de cazuri nu apar doar în România

Să vă spun ceva ce n-am spus. Voi ştiţi că Daum făcea spiritism? Ce înseamnă dacă toată echipa stinge lumina şi aprinde lumânări şi deschide ochii?! L-am întrebat pe jucătorul care mi-a povestit: şi voi ce făceaţi, mă? «Bre, nea Gigi, leșinam de râs». Pe urmă, dimineaţă, ne punea să ne luăm în braţe, să ne pupăm! Da, făceau meditaţie, spiritism. Acum se simte mai multă dăruire, mai multă atenţie, parcă este altceva cu Contra, nu?

Citește și: Simona Halep pune mâna pe o mică avere, după cea mai bună PERFORMANȚĂ obținută la Beijing

Nu mă interesează să fie jucătorii mei la naţională. Mă interesează să mă uit cu drag şi să ţin cu ea! Contra n-o să facă selecţie cu dinamovişti. El o să ia jucătorii valoroşi. Vorbeam cu MM despre Budescu, mi-a zis că o să dea gol. Îi spuneam că parcă e indolent, aşa, şi, pac, în secunda aia, pac, a driblat şi a dat golul. El aşa face. Pac, dă un gol! Să vadă toată lumea că nu e chiar aşa cum zicea Daum. Că nu ne salvează el pe noi handicapaţii români. El, drogatul, condamnat de drogangeală şi de prostituţie!", a spus Becali la PRO X.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.