Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescentul de 16 ani care a furat o maşină şi a produs un accident cu trei victime, reţinut de poliţişti

jurnaldevrancea.ro
catuse

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din localitatea Vadu Paşii, care a furat un autoturism din curtea unui imobil şi a produs un accident în urma căruia alţi trei minori, pasageri în autovehicul, au fost răniţi, a fost reţinut şi va fi prezentat vineri instanţei pentru luarea măsurilor ce se impun, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, potrivit AGERPRES.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Buzău, pe 5 octombrie, în jurul orei 1,00, a fost sesizată producerea unui accident rutier pe raza localităţii Stănceşti, pe drumul comunal DC16. Din primele verificări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că un adolescent de 16 ani, din Vadu Paşii, în timp ce se deplasa cu o autoutilitară dinspre Vadu Paşii către Săgeata, pe un sector de drum în curbă a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat într-un sanţ din beton, fiind răniţi trei pasageri din autovehicul, de 15 şi, respectiv, 16 ani.

Citeşte şi: Aproape 100 de călători, blocaţi în trenuri din Bistriţa-Năsăud şi Suceava. Autorităţile intervin pentru deblocarea căii ferate

Din cercetările efectuate a reieşit că adolescentul ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, din aceeaşi localitate, şi profitând de faptul că autovehiculul avea cheile în contact, l-ar fi sustras şi apoi l-a condus pe drumul public. 

Conform IPJ Buzău, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus faţă de persoana în cauză continuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis şi furt. În cursul zilei de vineri, minorul va fi prezentat la Judecătoria Buzău, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun. 

Trei adolescenţi din satul Stănceşti au fost răniţi joi dimineaţa într-un accident rutier, după ce un tânăr de 16 ani a sustras o autoutilitară şi, în timp ce conducea pe raza localităţii, a pierdut controlul volanului, maşina intrând într-un stâlp şi răsturnându-se. 

Potrivit anchetatorilor, minorul care conducea a scăpat cu răni uşoare. 

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Buzău, medicul Adrian Zoican, a afirmat că cei trei pasageri au ajuns la spital, unul fiind transportat la un spital din Bucureşti după ce a suferit leziuni grave, aflându-se în comă. 

"Un adolescent în vârstă de 16 ani are leziuni multiple la cap, coloană şi membre şi a fost trimis în comă la spitalul Floreasca din Capitală pentru investigaţii şi tratament, al doilea, tot de 16 ani, are contuzii de coloană cervicală şi a fost internat la Secţia de Chirurgie infantilă din cadrul spitalului nostru, iar al treilea, de 15 ani, cu traumatisme minore, se află sub supravegherea medicilor de la Secţia de Chirurgie infantilă", a precizat joi, pentru AGERPRES, Zoican.

Citeşte şi: Cutremur în Vrancea, vineri dimineață .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.