Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu dă cărțile pe față: Unii au fost hăis, alții au fost cea

vasile blaga alina gorghiu

Alina Gorghiu recunoaște că în PNL e o dezordine totală! Co-președintele PNL spune că o parte dintre membrii partidului au tras în direcții diferite, acesta fiind motivul pentru care Marian Munteanu a ajuns să fie retras.

”De o săptămână au fost atacuri ca în 1990, de aceeași virulență ca atunci. Decizia de azi a fost luată de noi alături de Marian Munteanu. PNL, alături de alianța lui Munteanu, vor avea multe proiecte comune. Era neproductiv ca unii să fie hăis și alții cea. Puteam să avem și 20 de candidaturi, dacă la final vom avea cu un vot peste PSD, e bine. ”, a spus Alina Gorghiu.

”De luni am cerut CNSAS să lămurească, în condițiile legii, despre ce este vorba. Nu suntem în cea mai fericită situație. Predoiu nu doar că va fi ultimul candidat, va fi viitorul primar al Capitalei.”, a spus Vasile Blaga.

Alina Gorghiu i-a atacat şi pe Mironescu şi Raeţchi, candidaţii PNL la primăriile Sectorului 5 şi 6. "Aş fi preferat ca cei care l-au contestat pe domnul Munteanu să fi spus în interior. Asemenea acte de curaj trebuie asumate în interior. Pe lângă libertatea de exprimare, mai trebuie să fii şi disciplinat. Nu se pune problema de sancţiuni, îi sprijinim în continuare. Alegem soluţiile pragmatice şi corecte pentru PNL", a spus Gorghiu.

Blaga a completat-o pe Alina Gorghiu. "Garantez că domnul predoiu va candida la primăria Capitalei, va câştiga şi va rămâne Primarul General al Capitalei", a spus Blaga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.