Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la Clotilde Armand: 'E ca musca în asfaltul turnat de Bechtel'

per.ro
Danut Pop

Doar pentru că a luat 50 de milioane de euro de la Bechtel ca să fraierească statul român, doamna Clotilde Armand are impresia că este capabilă să redacteze o strategie pentru transporturi.

Schița cu care a venit în fața publicului și pe care a numit-o pretențios „capitol din programul de guvernare” demonstrează însă că doamna Armand a picat fix ca musca în asfaltul pe care l-a turnat Bechtel.

Îmi permit să citez: „Infrastructura de transport este un element esențial al strategiei economice. Potențialul României este enorm. (...) Propunem, prin urmare, reforma profundă a instituțiilor și companiilor ce gestionează infrastructura de transport a României”. Brambureala a continuat în aceeași notă și pe același tonul strident pe care Clotilde Armand obișnuiește să-l folosească de parcă s-ar afla pe centura politicii.

Să înșiri niște propoziții care, în mare parte, au ca subiect „corupția”, nu înseamnă nici măcar că ai intenția reală să rezolvi problemele României în ceea ce privește transportul rutier, feroviar, naval și aerian. O sfătuiesc pe doamna Clotilde Armand să se ocupe de finanțele USR, un domeniu le care se pricepe bine și în care, după cum se vede, are un real succes, a spus şeful PER, Dănuţ Pop, conform unui comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.