Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENTAT soldat cu 6 morți și 32 de răniți după explozia unei bombe, în Siria

O bombă care a explodat miercuri într-un cartier din oraşul sirian Alep (nord) a provocat moartea a şase oameni şi rănirea altor 32, a anunţat televiziunea de stat siriană, informează AFP.

Explozia a avut loc în Salahedin, cartier din Alep care era divizat între forţele regimului şi cele ale insurgenţilor, înainte ca armata siriană să recucerească în decembrie întregul oraş, scrie agerpres.ro.

Citește și: Imagini INCREDIBILE cu Novak Djokovici, la Monte Carlo: Ce a pățit cel mai bun tenismen din ultimii ani / VIDEO

Nu este clar deocamdată dacă această explozie a fost provocată de un atac sau de declanşarea unei bombe mai vechi care se afla deja la faţa locului.

În 22 decembrie 2016, armata siriană a anunţat că a recucerit jumătatea din Alep pe care o pierduse din iulie 2012, după o ofensivă devastatoare care a durat o lună.

Citește și: STUDIU Riscul la care se expun cei care se tatuează: Li se pot acoperi alunițele ce pot duce la identificarea cancerului

Explozia acestei bombe a intervenit în timp ce o amplă operaţiune de evacuare se desfăşura la câţiva kilometri de acolo, la Rashidin, cartier din sud-vestul oraşului Alep. Această operaţiune de evacuare a fost însângerată sâmbătă de un atac cu maşină-capcană soldat cu peste 100 de morţi, unul dintre atentatele cele mai sângeroase ale conflictului din Siria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.