Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat în stare CRITICĂ în urma unui incendiu în Gara de Nord

bamboo isu

Un bărbat a fost internat în stare critică la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, în urma unui incendiu izbucnit, noaptea trecută, în subsolul sediului Poliţiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost anunţat marţi noaptea, în jurul orei 23:45, iar la faţa locului au ajuns trei autospeciale, un echipaj de descarcerare şi o ambulanta SMURD, scrie Ziare.com.

Vasile a precizat ca incendiul a cuprins subsolul sediului Poliţiei Transporturi din Gara de Nord, iar pompierii au găsit în interior un bărbat cuprins de flăcări.

Reprezentantul ISU a mai spus că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost scos de către echipajele de intervenţie, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă, cu arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, la Spitalul de Urgenţă "Floreasca".

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucuresti-Ilfov susţine că incendiul a fost stins în scurt timp, în încăperea cuprinsă de incendiu fiind depozitate cartoane şi obiecte de mobilier.

Bărbatul rănit este în stare critică, cu răni profunde pe toată suprafaţa corpului, iar mâinile îi sunt carbonizate. Medicii spun că are şanse minime de supravieţuire. Din primele informaţii, victima este o persoană fără adăpost.


Citeşte şi: Incendiu violent la un hotel, în Poiana Brașov.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.