Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO BOMBĂ Elena Udrea a SUNAT la Antena 3: Ce a spus după condamnarea la 6 ani de PUȘCĂRIE

Un eveniment fără precedent a avut loc la Antena 3. Elena Udrea a cerut să intervină să vorbească după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul Elena Udrea. Totul s-a întâmplat la emisiunea ”La ordinea zilei”, realizată de Dana Grecu și Radu Tudor.

MINUTA ședinței de judecată a dosarului Gala Bute: CONDAMNĂRILE și sumele CONFISCATE

”E o victorie de etapă a sistemului. Decizia e abuzivă. Mi se cere să plătesc contrvaloarea promovării României în gala Bute. E un abuz. De ce unii, care au denunțat, au luat 4 ani cu suspendare, iar alții au luat 3 ani cu executare. Nu cred că din cauza mea au intrat oameni în pușcărie. Dacă am făcut parte dintr-o guvernare, nu cred că nu se fac abuzuri asupra mea. Sunt judecători care tremură în fața sistemului, care, chiar dacă a rămas într-un picior, în doamna Kovesi, tot e prezent. Dacă i-a fost frică să mă acuze când stătea cu mine la mese, trebuie să o credem acum când a venit Iohannis la putere? Fratele președintelui a fost arestat cu Băsescu în funcție. Lui Kovesi nu-i era frică de Băsescu din moment ce i-a arestat fratele. Sistemul a decis să-l aresteze pe Voiculescu nu pentru Traian Băsescu, ci pentru că Antena 3 îi stătea în gât.

E adevărat că s-a stabilit dinainte cine să îl judece pe Dan Voiculescu. Florian Coldea a ales acel complet, dar Voiculescu nu a fost executat politic. Președintele nu s-a amestecat. Dacă vreodată domnul Băsescu i-ar fi cerut lui Kovesi, sau lui Coldea, ceva, nu s-ar fi spus acum?

Vina pe care mi-o asum e că i-am susținut pe Coldea, Kovesi și Stanciu.”, a spus Elena Udrea la Antena 3.

”Mi-ar plăcea să mă invitați ca să vin să discutăm. Vă felicit pentru pozițiile pe care le-ați avut în ultimii ani.”, a spus Elena Udrea, la care Dana Grecu i-a răspuns favorabil. ”Antena 3  e aici. Vă trimit noua adresă unde ne-am mutat.”, a fost replica jurnalistei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.