Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, SEMNAL pentru Klaus Iohannis: 'Vorbeşte de funie în casa spânzuratului'

iohannis tariceanu

Scandal total între şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi preşedintele Klaus Iohannis. Faptul că nu a fost invitat de şeful statului la manifestările de 1 Decembrie l-a enervat rău pe Tăriceanu. Şeful ALDE i-a transmis un mesaj extrem de dur lui Iohannis. I-a atras atenţia acestuia de problemele pe care le are în justiţie.

Citeşte şi: Ucraina şi Rusia sunt aproape de RĂZBOI: Se pregătește o INVAZIE MILITARĂ

"Domnul Iohannis să se uite în oglindă. Dacă cineva are probleme cu legea e domnia sa. A fost găsit vinovat că a folosit documente false şi a încasat venituri care nu le merita. Vorbeşte de funie în casa spânzuratului. Am spus şi o spun. E un dosar politic în cazul meu.", a tunat Tăriceanu la RTV, la emisiunea Ionelei Năstase.

Citește și: ULTIMUL HAL Au făcut SEX în curtea spitalului din Satu Mare / FOTO

Tăriceanu a vorbit şi despre problemele sale cu justiţia. Şeful Senatului e convins că dosarul său e unul 'fabricat' şi că îşi va dovedi nevinovăţia în justiţie. "După ce am spus că sunt de acord să fac testul poligraf, nu m-a mai chemat nimeni. Preşedintele e preocupat de propria persoană şi de alegerile din 2019. Vrea să facă curăţenie pentru 2019 ca să aibă cale liberă. Vrea să măture scena politică. Nu ţine cont de statul de drept şi de prezumţia de nevinovăţie.", a spus Tăriceanu care a lansat un atac dur şi la adresa DNA.

Citeşte şi: Alertă maximă în Crimeea: ARMATA rusă e gata de LUPTĂ cu Ucraina

"DNA a jucat şi joacă un rol important în eliminarea unor oameni de afaceri importanţi. Eu nu am nicio probemă cu legea. Am încredere că îmi voi dovedi nevinovăţia în instanţă.", a încheiat preşedintele Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.