Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine vrea să rupă partidul lui Traian Băsescu: 'Asta este adevărata miză'

Traian Băsescu nu are parte de linişte. Deşi se părea că fuziunea PMP-UNPR nu va avea parte de probleme, pe 1 noiembrie, mai mulţi lideri progresişti, în frunte cu Ion Răducanu au decis să rupă partidul. Actualul preşedinte al PMP şi fostul lider UNPR, Valeriu Steriu ştie care este adevărata miză a scandalului. Acesta spune că sunt vânaţi aleşii locali ai formaţiunii.

Citeşte şi: Un celebru sportiv român a fost arestat pentru şantaj şi ameninţare / VIDEO

Adevărata miză a luptei pentru putere în fostul UNPR este folosirea aleșilor locali ai UNPR de către grupuri de interese politice. Cu extrem de mult regret constat că în această perioadă un număr de foști lideri PP-DD și UNPR, cel mai probabil expozanți ai unor alte grupări de interese politice grupate în jurul stângii și al PSD-ului, se reclamă în spațiul public drept conducerea legitimă a Uniunii Naționale a Progresului României.

Citeşte şi: România TV şi Sebastian Ghiţă,'torpilaţi' de un lider de partid:Totul s-ar putea termina la tribunal

În fapt, ceea ce s-a întâmplat în ultimele 72 de ore este o încercare disperată a stângii românești de a utiliza diversiuni și tactici de tipul “coloana a 5-a” pentru a se folosi în campania electorală de sutele de aleși locali ai UNPR. Acest plan este unul deosebit de perfid pentru că-i expune pe aleșii locali la sancțiuni politice, dacă nu chiar legale. Practic, aceste persoane care uzurpă calități și funcții oficiale în UNPR, au pus la cale un simulacru de Conferință organizat complet netransparent și nedemocratic, într-o manieră dubioasă, în absența presei, prin care au decis că ei sunt cei care trebuie să se folosească de aleșii locali ai UNPR în această perioadă politică intensă.

Citeşte şi: Preoți și un episcop lansează acuze HALUCINANTE la adresa Maiei Sandu: 'E stearpă'

Aleșilor locali ai UNPR le transmit un ferm semnal de alarmă în legătură cu unele instrucțiuni politice pe care le-ar putea primi de la cei care se revendică acum drept conducerea centrală a UNPR. Ar fi păcat ca aleși locali să-și piardă mandatele pentru că au căzut victimă manipulărilor unor indivizi fără scrupule. În același timp, le aduc tuturor la cunoștință că fuziunea cu PMP este pe un drum fără de întoarcere. Membrilor, simpatizanților și alegătorilor UNPR și PMP le transmit să fie încrezători: PMP are un reprezentant în fiecare Biroul Electoral Județean și va avea un reprezentant în fiecare secție de votare, ceea ce va permite protejarea voturilor și asigurarea corectitudinii alegerilor pentru noi.", a anunţat Steriu într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.