Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș a inventat PARLAMENTUL paralel

dacian ciolos guvern

Guvernul Dacian Cioloș nu are nevoie de Parlament! El poate guverna dupa bunul plac fără a se întrebuința prea mult și a face lobby prin Parlamentul atât de hulit și de căzut în opțiunile electoratului.

Bine, bine veți spune, dar cum îți va trece Bugetul pe 2016, cum îți va trece legile? Bună întrebare, dar ușor răspunsul.

Răspuns: - Discuții directe cu șefii de partide. Aceștia își vor spune prețențiile și apoi vor ordona trupelor lor ridicătoare de mâini să se execute. Teren fertil la PSD, UNPR și PNL și desigur slujbașul fiecărei guvernări - UDMR și Grupul minorităților naționale.

Surse politice susțin că aceste consultări vor avea loc în zilele urmăoare pentru că premierul vrea să se asigure că în Parlament nu vor avea loc tradiționalele lupte de gherilă ale unor parlamentari care în an electoral ar plusa pentru biserici, șosele și școli... Nu că ar fi rău, dar fiecare ar vrea să dea lovituri de imagine chiar dacă șansele de a obține ceva sunt de obicei razante cu solul.

Rău e altceva. Premierul ar dori ca astfeld e discuții să fie permanentizate și practic deciziile să fie luate în ”cercul inițiaților” (șefii de partide și Executiv) prin ocolirea dezbaterilor parlamentare.

Partea bună ar fi aceea că nu apelează direct la ordonanțele de urgență, dar nimeni nu garantează că nu se va întâmpla și așa după experiența cu premierul răzgândac în Cazul finanțării construcțiilor de biserici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.