Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis:De ce şeful statului apără SRI-ul

ctp cristian tudor popescu

Atac extrem de dur al lui Cristian Tudor Popescu la adresa lui Klaus Iohannis. Jurnalistul îl face praf pur şi simplu pe şeful statului după ultima apariţie publică a acestuia. Cristian Tudor Popescu spune că, în plin scandal Hexi Pharma, preşedintele Klaus Iohannis spală imaginea SRI. Şeful statului nu ar fi avut voie să spună că SRI şi-a făcut treaba şi a trimis informări, spune Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: Cătălin Predoiu, atac fără precedent la Victor Ponta: 'Un golan'

"SRI nu va desecretiza informările trimise. În legătură cu ce spune domnul Iohannis, am mai auzit asta, acum mai bine de 10 ani, de la domnul Băsescu, prin 2005. Din poziţia de preşedinte punea mâna pe capul SRI binecuvântându-l şi exonerându-l. Văd că acelaşi lucru face şi domnul Iohannis. Pe ce bază? Este persoana îndrituită să afirme că SRI e perfect? Eu cred că nu. Există organisme competente. Comisia parlamentară de control al SRI. Sau CSAT. Dar nu, domnul Iohannis ne spune, din proprie experienţă. Şi-a transferat greutatea poziţiei de preşedinte asupra SRI. De ce? Vă spun eu, Nu are voie să facă lucrul acesta. Tocmai pentru că este preşedinte nu are voie să dea unui astfel de gir, de transfer de imagine.

Citeşte şi: Dacian Cioloş, răspuns în direct pentru Liviu Dragnea: Premierul se plânge de atacurile la Guvern

Şi Traian Băsesecu a făcut lucrul acesta, într-o epocă de aur în care relaţiile dintre Traian Băsescu şi SRI erau matrimoniale. Bun, dacă domnul Iohannis ne comunică faptul că SRI e în regulă, trebuia să ne spună şi cine nu e în regulă. La următorul scandal vom avea acceaşi situaţie. A informat SRI? SRI o să spună că da. Până la urmă aici erau doar 4 informări cu Hexi Pharma. Informaţiile alea cum arată, ce se spune în ele? Nu ştim. Şi nici nu o să ştim. În schimb vine domnul preşedinte şi ne spune că SRI funcţionează. Şi după ce primeşte informaţia, ce se întâmplă cu preşedintele, premierul, ministrul care primeşte informaţia? Păi este informat spune preşedintele. Şi peste câteva luni, când o să mai moară nişte oameni, o să fie informaţi. Fără nicio răspundere legală", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.