Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin: 'NU am spart niciodată guverne!' Sunt probleme în ALDE

Incomod Media
tariceanu constantin

Daniel Constantin a reacționat vineri, pe Facebook, după ce în presă au apărut informații că urmărește ruperea formațiunii pe care o conduce alături de Călin Popescu Tăriceanu. Co-președintele ALDE a subliniat, totodată, că nu a spart niciodată guverne și nu o va face nici de acum înainte, însă nu ascunde că există discuții interne, „dar nu sunt eu cel care le-a generat”.

Antrenor de handbal, condamnat la ANI GREI de închisoare după ce a violat 7 eleve

„Am văzut că se fac speculații legate de partidul pe care îl conduc și despre așa zisele mele intenții politice. S-au mai făcut asemenea speculații și în trecut, în special din zona unui trust de presă care și-a făcut o temă din a mă ataca și care are o preferință pentru o anumită tabără din ALDE.
Când voi avea ceva de spus, o voi face. 
Sfatul meu pentru cei care alimentează astfel de scenarii este să privească în trecut. Sunt președintele aceluiași partid de peste 7 ani de zile, nu am schimbat niciodată partidul și nu am lăsat niciodată în urmă oamenii care au fost alături de mine. Nu am spart niciodată guverne. Nu o voi face nici de acum înainte.
Nu ascund, în același timp, că sunt discuții interne dar nu sunt eu cel care le-a generat.”, scrie Daniel Constantin, pe Facebook.

Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin se află de ceva timp într-o relație tensionată. Tăriceanu vrea organizarea unui Congres rapid, în primăvară, la care să candideze şi să devină preşedinte unic, în timp ce Daniel Constantin plănuia organizarea unui Congres spre sfârşitul anului, când spera că poate prelua el partidul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.