Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovic a RENUNȚAT la Boris Becker

www.skysports.com
Djokovic

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul 2 mondial, a pus capăt colaborării cu antrenorul german Boris Becker, care l-a îndrumat în ultimele trei sezoane și l-a ajutat să câștige șase dintre cele 12 titluri de Mare Șlem din palmaresul său, informează AFP.

"După trei ani încununați de succes, eu și Boris am decis de comun acord să punem capăt cooperării noastre", a scris Djokovic pe rețelele de socializare.

Citește și: O celebră publicație internațională a aflat cine e câștigătorul Balonului de Aur

Câștigătorul edițiilor din acest an ale turneului de la Roland Garros și Openului Australiei a ținut să precizeze, totodată, că ''obiectivele fixate la începutul colaborării au fost complet atinse".

"Pe de altă parte, preocuparea mea profesională actuală este de a menține un nivel bun de joc și de a stabili un program și noi obiective pentru sezonul viitor. În acest sens voi lua deciziile mele viitoare", a subliniat jucătorul sârb, conform Agerpres.

Boris Becker, fost lider al clasamentului ATP, a reacționat la acest anunț pe Twitter, unde a postat o fotografie în care apare alături de Djokovic după titlul cucerit anul acesta la Rland Garros, însoțită de următorul text: "Mulțumesc! Am trăit momente extraordinare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.