Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, război pe viață și pe moarte cu presa: solicitare către Senat

trump, casa alba

Donald Trump a sugerat joi Comisiei pentru Informaţii din cadrul Senatului, care anchetează o eventuală complicitate între echipa sa de campanie şi Rusia, să ancheteze mai degrabă presa americană care difuzează, în opinia sa, ”informaţii false”, relatează AFP.

Citește și: Referat DEVASTATOR pentru Laura Codruța Kovesi! Șefa DNA, acuzată că a obstrucționat activitatea Inspecției Judiciare

La o zi după o conferinţă de presă a preşedintelui acestei puternice Comisii şi după dezvăluirea de către postul NBC News a unor tensiuni puternice cu secretarul său de Stat Rex Tillerson, locatarul casei Albe i-a sfătuit pe senatori să se concentreze asupra altor lucruri decât amestecul străin în alegerile prezidenţiale din 2016.

”De ce nu anchetează Comisia de Informaţii posturile de ştiri false din ţara NOASTRĂ, ca să înţeleagă de ce atât de multe dintre informaţiile noastre sunt FALSIFICATE piesă cu piesă!”, a scris Trump într-o serie de tweet-uri joi dimineaţa.

Comisia încearcă să stabilească nivelul amestecului Rusiei, printr-o campanie de dezinformare pe reşele de socializare, şi să identifice presupuse ”relee” în Statele Unite, chiar în echipa de campanie a lui Donald Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.