Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOVADA ca nu mai e cale de întoarcere în relația PSD-UNPR/ UPDATE

psd unpr

Relația dintre PSD și UNPR e tot mai tensionată după ce s-a aflat că progresiștii poartă negocieri cu liberalii pentru o alianță sau chiar o fuziune. UNPR acuză PSD că nu „oferă” nimic în schimbul susținerii, iar PSD acuză UNPR că practică un șantaj politic. Pe termen scurt, din această situația pare să aibă de pierdut UNPR. Cu fundul în două luntri, progresiștii se văd în situația de a pierde și puțin pe care îl aveau.

Vezi și: Seniorul Quintus SURPRINDE: Nici vorbă de înţelegeri de fuziuni

Un exemplu concret este la Timiș. Negocierile inițiale conturau o majoritate PSD-UNPR în Consiliul Județean, însă noile negocieri UNPR-PNL i-au făcut pe social-democrați să se reorienteze. Astfel, PSD a negociat o nouă majoritate, alături de ALDE și PMP. Dacă inițial PSD avea președintele CJ Timiș, iar UNPR avea cei doi vicepreședinte, în ședința de constituire de joi se va vorba președintele PSD și câte un vicepreședinte de la ALDE și PMP.

Ruptura totală dintre PSD și UNPR la Timiș a venit la doar câteva ore după ce Liviu Dragnea atrăgea atenția că în județul din vestul țării există probleme. „Colegii mei din Parlament, din BPN și din județene n-au nimic împotriva continuării colaborării cu UNPR. Din păcate, este foarte posibil ca în două județe să nu se mai poată — în Timiș și în Maramureș, cu cât mai repede apare o clarificare fără echivoc din partea UNPR, cu atât mai repede relațiile vor reveni la normal. Din partea noastră, nu rupem nicio înțelegere din județe. În cele două județe — Timiș și Maramureș — situația e diferită, pentru că acolo nu s-a putut bate palma, au stat colegii mei chiar până astăzi să aștepte un punct de vedere clar și deja este foarte târziu”, a declarat președintele PSD.

Vezi și: Se DINAMITEAZĂ Senatul

UPDATE: PNL şi UNPR au boicotat şedinţa de constituire a noului CJ Timiş. Şedinţa a fost amânată pentru duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.