Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, ATAC la Grindeanu după criticile aduse lui Darius Vâlcov: 'Atunci nu mai era fost PDL-ist'

captura Romania TV
Liviu Dragnea romania tv

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a criticat pe premierul Sorin Grindeanu pentru „modul în care s-a raportat”, miercuri seară, la Darius Vâlcov. De asemenea, liderul PSD a subliniat că evaluarea a fost anunțată de la învestire și nu înțelege surprinderea lui Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea anunță DECIZIILE CAPITALE ale PSD

In ce priveste criticile aduse evaluarii facute, s-a spus aseara sau ieri dupa-amiaza ca s-a luat act pentru prima data de aceasta evaluare. Unii colegi din CEx si-au adus aminte ca atunci cand eu l-am propus pe dl Grindeanu, tot atunci am spus ca la finalul primului semestru vom face o evaluare a programului de guvernare, iar unii vor fi inlocuiti. Luni seara am avut o intalnire cu mai multi colegi si dl Grindeanu, cu acest raport pe masa. Nu prea a fost interesat de el. Stadiul implementarii programului de guvernare este acelasi. Mi se pare profund incorect modul in care s-a raportat la dl Darius Valcov. Nu uitam modul in care a vorbit dl Darius Valcov in timpul campaniei electorale, dar si dupa ce a fost instalat prim-ministru. Inteleg ca atunci nu mai era un fost PDL-ist.”, a declarat Liviu Dragnea, după ședința CExN.

Miercuri seară, Sorin Grindeanu a anunţat că din „celebra” comisie de evaluare a miniştrilor cunoaşte un singur membru, pe Darius Vâlcov, dar el nu e membru PSD. Premierul Sorin Grindeanu l-a pomenit, în conferința de presă de aseară, de 11 ori pe Darius Vâlcov. Grindeanu a atacat modul în care a fost încheiat raportul şi problemele semnalate în acesta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.