Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea îi dă REPLICA lui Ponta: Nu voi accepta demisia/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea gânditor

Liviu Dragnea, președintele PSD, afirmă că nu este de acord ca Victor Ponta să plece din partid. Replica lui Dragnea vine după ce fostul premier a anunțat că va trimite o demisie în alb, pe care președintele PSD o poate aproba când va fi supărat.

„Nu-s de acord ca Victor Ponta să plece din partid. Dacă îmi va trimise o demisie în alb, nu o voi accepta. Nu concept ca un fost președinte al partidului sa primeasca un tratament precum cel primit de Mircea Geoana. A fost o greseala a partidului cu Mircea Geoana”, a declarat Dragnea.

Președintele PSD a negat că nu ar mai fi vorbit cu Ponta din luna decembrie, așa cum afirmase fostul prim-ministru. „Nu as vrea sa arat mesajele”, a spus Dragnea, adăugând că îl va suna pe Ponta.

Vezi și: Victor Ponta joacă la RUPERE: Își depune DEMISIA în alb din PSD

Vezi și: Victor Ponta: NU mai există nicio relație între mine și Liviu Dragnea

„Încerc să înţeleg de ce e supărat. Victor Ponta are ce să facă în partid, are cu ce să ajute guvernul. PSD l-a propus pentru preşedinţia comisiei de afaceri europene, tot partidul l-a sprijinit să fie şeful delegaţiei parlamentare la OSCE. Nu îl dă nimeni afară şi sper să îi treacă motivele de supărare. Orice critică a lui Victor Ponta, chiar dacă îi supără pe unii, trebuie luată în serios, pentru că e un fost prim-ministru. Eu sper că le face cu bună credinţă”, a mai declarat Dragnea.

Referitor la criticile aduse de Ponta programului de guvernare și măsurilor sociale, președintele PSD a afirmat că Guvernul va verifica din nou programul pentru a se asigura că nu se va întâmpla ce spuen Ponta.

„Programul de guvernare nu a fost conceput pe genuchi şi nu are doar măsuri sociale. Poate nu am comunicat eu foarte bine sau guvernul. Faptul că îşi exprimă aceste ingrojorari este bun. Guvernul ar trebui să mai verifice încă o dată programul şi măsurile, că nu cumva să se întâmple ce spune Victor Ponta”, a afirmat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.