Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședința comisiei parlamentare de anchetă, AMÂNATĂ

breaking news ultima ora

Astăzi erau anunțate noi runde de audieri în cadrul comisiei parlamentare de anchetă, însă ședința a fost amânată, anunță Antena3. Decizia a fost luată în contextul în care social-democraţii se reunesc luni dimineaţă în şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a decide propunerea de premier cu care vor merge la consultările de la Palatul Cotroceni. Şedinţa CExN va începe la ora 10.30, la Palatul Parlamentului.

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidenţiale din anul 2009 Răzvan Rusu urma să fie audiat astăzi de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, anunța săptămâna trecută preşedintele comisiei, Mihai Fifor.

„Luni, începând cu ora 10,00, vom avea audierea domnului ambasador Rusu. Domnia sa a fost la post la Roma în perioada alegerilor din 2009, iar imediat după ce terminăm această audiere dedicăm şedinţa analizei pe paşii pe care urmează să îi facem în legătură cu cele trei scrisori pe care le avem", a afirmat Mihai Fifor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.