Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Egal alb în derby-ul orașului Manchester, între City și United

www.agerpres.ro
Manchester City - Manchester United

Echipele Manchester City și Manchester United au terminat la egalitate, 0-0, într-o partidă restanță contând pentru etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputată joi seara pe Etihad Stadium.

Meciul a fost dominat de Manchester City, gazda acestei întâlniri, care a avut și un gol anulat pe motiv de ofsaid, marcat de brazilianul Gabriel Jesus (min. 90+1), anunță Agerpres.

Citește și: Sărbătoare la Steaua la 40 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni la handbal masculin

United a încheiat meciul în 10 jucători, după eliminarea belgianului Marouane Fellaini, pentru un gest nesportiv la adresa argentinianului Sergio Aguero (min. 84).

Antrenorul lui Manchester United, portughezul Jose Mourinho a recunoscut, la final, că echipa sa "a jucat la meci nul", în condițiile în care nu a putut conta pe câteva jucători de bază, între care mijlocașii Paul Pogba și Juan Mata, plus atacantul Zlatan Ibrahimovic, accidentat.

Singura consolare pentru Mourinho o reprezintă faptul că Manchester United a egalat cu această ocazie propriul record de meciuri consecutive fără înfrângere pe parcursul unui sezon din Premier League (24).

În urma acestei remize, Manchester City a acumulat 65 de puncte și rămâne pe locul 4 în clasament, devansând-o în continuare cu un singur punct pe Manchester United, ocupanta poziției a cincea. Lider este Chelsea Londra, cu 78 de puncte, urmată de Tottenham, 74 puncte, și FC Liverpool, 66 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.