Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fabio Coentrao (Sporting): Vrem să schimbăm situația din tur și să ne ridicăm la nivelul Ligii Campionilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua Mihai Pitilii Viktoria Plzen

Fotbalistul echipei Sporting Lisabona, Fabio Coentrao, a declarat, marți seara, într-o conferință de presă, că își dorește ca formația sa să schimbe situația din meciul tur cu Steaua, încheiat la egalitate, 0-0, pe Alvalade, și să se ridice la nivelul Ligii Campionilor în manșa secundă programată, miercuri, pe Arena Națională din București.

"Știm toți că nu am făcut în tur cel mai bun meci, dar vrem să schimbăm situația și să le arătăm suporterilor o imagine de Europa a echipei, așa cum cum i-am obișnuit. Vrem ca mâine să avem mai multe ocazii, să le concretizăm și să reușim să ne ridicăm la nivelul Ligii Campionilor. Cine cunoaște fotbal, știe că azi toate competițiile sunt complicate. Nivelul este apropiat între multe echipe. Sunt formații mult mai puternice decât în trecut, totul s-a egalizat. Dacă se va întâmpla să pierdem calificarea, pentru că nu este imposibil să se califice și Steaua, nu avem altceva de făcut decât să ne continuăm drumul în celelalte competiții. Însă, bineînțeles, nu ne gândim la acest lucru", a spus Coentrao.

"Noi trecem printr-un moment foarte bun. Avem trei victorii, opt goluri marcate în ultima perioadă și niciun gol primit. Suntem încrezători, deși știu că întâlnim o echipă puternică. Dar noi avem calitate, cu siguranță vom face un joc bun și avem încredere că ne vom califica", a adăugat fundașul împrumutat de Sporting de la Real Madrid. În ceea ce privește gazonul de pe Arena Națională, fotbalistul a menționat că acesta va fi la fel și pentru adversari. "Nu îmi place să vorbesc despre gazon pentru că nu este scuză pentru nimic. Toți călcăm pe el, este la fel atât pentru noi, cât și pentru adversari. Nu trebuie să stăm să discutăm despre un teren de joc, ci doar să ne îndeplinim obiectivul, adică să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor", a precizat Coentrao, conform Agerpres.

Steaua întâlnește, miercuri, de la ora 21,45, pe Arena Națională din Capitală, formația portugheză Sporting Lisabona, într-o partidă contând pentru manșa a doua a play-off-ului Ligii Campionilor. Meciul tur, disputat la Lisabona, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.