Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul a terminat cu bolnavii, acum se ocupă de morți

cancan.ro
pompe funebre

Guvernul vrea bani de la morţi. Executivul şi-a propus să atace evaziunea printre firmele de pompe funebre și impune reguli la înmormântare. Una dintre măsuri prevede că firmele de pompe funebre vor fi obligate să arhiveze contractele de prestări servicii încheiate și documentele fiscale timp de 5 ani, arată B1 TV.

Guvernul îi va obliga pe autopsierii formați până în prezent să își completeze pregătirea în trei ani, aceleași normele fiind aplicabile și pentru cei care îmbălsămează defunctul. Va fi concepută o brățară cu datele de identificare ale firmei care s-a ocupat de îngrijiirile mortuare, iar acest accesoriu va fi aplicat la mâna dreaptă a defunctului, pentru eventualele plângeri ulterioare și respectarea cerințelor firmei.

Presedintele Iohannis a turnat gaz peste foc

Vor exista și niște cerințe minime de securitate și sănătate pentru lucrătorii firmelor. Va exista obligația de a se regăsi în schema de personal cel puțin 3 angajați care să se ocupe strict de transportul decedatului.

Fotografierea defunctului va fi interzisă fără acordul aparținătorului, iar firmele de pompe funebre vor avea interzis postarea oricărei forme de publicitate în cimitire sau spitale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.