Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT - Suspecţi RIDICAŢI de DIICOT direct din sala de judecată. Acuzaţii, implicaţi în dosarul devalizării staţiunii Băii Herculane

diicot

Situaţie inedită în această dimineaţă! DIICOT Caraş Severin a descins într-o sală de judecată, unde se judecau dosare de insolvenţă. De acolo au fost ridicaţi 7 suspecţi, printre care un avocat, un executor judecătoresc şi mai mulţi administratori judiciari. Iar lista acuzaţiilor este lungă: constituirea de grup infracţional, abuz în serviciu, delapidare, spălare de bani, sustragere de sub sechestru, şantaj, înşelăciune şi distrugere.

Citeşte şi: Semnal de ALARMĂ tras de Comisia Europeană în cel mai recent raport: 'Guvernul României va reduce transferurile...'

Potrivit procurorilor, mandatele au fost emise după extinderea cercetărilor în dosarul devalizării staţiunii Băile Herculane.

"Ca urmare a indisponibilizării de către DIICOT a mai multor imobile în speţa Hercules Băile Herculane, Gavrilescu Alexandru demarează un circuit infracțional menit să ducă la scoaterea imobilelor de sub sechestrul aplicat de DIICOT și însușirea acestora, în cadrul unor proceduri de executare silită, în care a beneficiat de conivența executorului judecătoresc Brad Gheorghe", potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Gigi Becali a izbucnit în direct la TV: 'Băi, nenorociţilor, lăsaţi ţara să respire, comuniştilor!'

Devalizarea complexului Băile Herculane a ajuns în vizorul DIICOT la începutul anului trecut. La acea vreme, procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii, iar dosarul viza 22 de suspecţi, printre care şi fostul deputat PSD Iosif Armaş. Ancheta viza săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare și complicitate la delapidare, bancrută frauduloasă și complicitate la bancrută frauduloasă, abuz în serviciu.

Prejudiciul total s-ar ridica la suma de 30 de milioane de euro.

Citeşte şi: Percheziţii de AMPLOARE la Penitenciarul Tulcea. Mai mulţi suspecţi, la audieri cu mandat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.