Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Iliescu ORDONĂ: Congres în PSD

ion iliescu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, că este necesară organizarea unui Congres extraordinar al partidului pentru a se face o analiză serioasă a rezultatelor prezidenţialelor dar şi pentru a da un semnal de mobilizare forţelor de care dispune formaţiunea.

"Eu am şi lansat această idee, de fapt e o chestie firescă, va trebui (să fie convocate, n.r.) organele executive de partid şi apoi un Congres, cred eu, special, să facă o analiză serioasă şi să tragă concluziile cuvenit, cum anume...Părerea mea e că se impune un Congres tocmai pentru a da un semnal de mobilizare a forţelor de care dispune partidul. Nu e vorba numai despre campanie, este percepţia - eu nu vreau să dau calificative nimănui - dar este percepţia electoratului, deci trebuie să stăm să analizăm mai atent şi asta trebuie să o facă oamenii responsabili din partid. De aia am spus să fie şi un CExN, să fie şi un Consiliu, poate şi un Congres extrordinar care să analizeze şi să dezbată şi să tragă toate concluziile cuvenite la nivel de centru şi de organizaţii locale în ce priveşte programul partidului pentru perioada următoare, că urmează doi ani nu uşori şi alegerile parlamentare din 201", a spus Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD a declarat că pierderea prezidenţialelor de către PSD reprezintă un eşec politic, arătând că viaţa este "cu de toate" şi că este important pentru forţele politice să nu intre în panică atunci când pierd şi nici să nu se umfle în pene când câştigă.

"Deci viaţa e cu de toate şi important este pentru forţele politice să nu intre în panică când pierd, să nu se umfle în pene când câştigă, să-şi păstreze echilibrul şi să poată să consolideze ce au construit până atunci şi să-şi deschidă orizonturi noi. Eu sper ca şi PSD să facă o analiză serioasă a cauzelor – pentru că e un semnal din partea electoratului - şi orice partid e dator să facă analiza proprie despre cum să răspundă mai bine electoratului", a spus Iliescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.