Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi: NU am de ce să DEMISIONEZ

ultima ora

Nu am participat la evenimente private cu Sebastian Ghita, nu am vorbit niciodata la telefon cu Sebastian Ghita, nu i-am dat mailuri, nu am participat decat la evenimente organizate de sefi de institutii sau de institutii publice. Nu am de ce sa demisionez. Mi-am facut si voi continua sa-mi fac treaba, afirma procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, susține procurorul-șef al DNA într-un interviu pentru ziare.com

Vezi și: Kovesi DENUNȚĂ campanii anti-DNA: S-au dat sute de mii de euro, chiar și un milion

(...) S-au dat sute de mii de euro, chiar si un milion, pentru campanii anti-DNA, de hartuire, de intimidare, de denigrare", susține Kovesi.

Procurorul sef DNA a respins categoric acuzatia ca dosarele ar fi aranjate sau ca procurorii ar fi raspuns la comenzi: "Pe mine nu m-a sunat niciodata cineva sa-mi spuna: dosarul asta trebuie sa-l inchizi sau sa-l deschizi."

Cu privire la relația cu Sebastian Ghiță și participarea împreună la petreceri sau alte evenimente, șeful DNA susține că ”In mod normal, nu mentionez cum cunosc persoane prin prisma atributiilor de serviciu. Reamintesc o declaratie pe care am facut-o anul trecut: nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu Ghita Sebastian, cu inculpatul Ghita Sebastian. Nu doresc sa intru in dialog cu un inculpat fugar, dar pentru ca exista aceste afirmatii in spatiul public, voi raspunde. In calitatea mea institutionala, am fost invitata la anumite evenimente organizate de sefi de institutii sau de institutiile cu care colaboram in activitatea noastra, ocazie cu care l-am intalnit pe Sebastian Ghita. La astfel de evenimente. Nu am participat la evenimente private cu Sebastian Ghita, nu am vorbit niciodata la telefon cu Sebastian Ghita, nu i-am dat mailuri si nu am participat decat la evenimente organizate de sefi de institutii sau de institutii publice, la care eu nu pot cenzura lista de invitati, evenimente la care au fost prezente si alte persoane.”

Referitor la celebra ”întâlnire din vie” invocată de Sebastian Ghiță și confirmată de Victor Ponta, șeful DNA insistă că ”nu am avut intalniri private cu Sebastian Ghita si nici discutii private cu Sebastian Ghita.”

Despre apariția unor posibile fotografii sau fisiere video cu ea alături de Sebastian Ghiță, Laura Codruța Kovesi susține căNu am fost in vacante cu Sebastian Ghita, nu am petrecut timp liber cu Sebastian Ghita. Poze trucate sau editate, filme trucate sau editate pot aparea oricand asa cum au aparut si pana acum... Este evident ca se incearca o manipulare pentru ca lumea sa uite cate dosare i-au fost facute acestui inculpat, cate prejudicii a provocat statului si ca este un inculpat fugar. Este doar o manipulare prin care imbraca lucruri adevarate cu lucruri false.”


”Nu am participat la evenimente private cu Sebastian Ghita, nu am participat la evenimente organizate de acesta. Sunt situatii in care participand la evenimente, a caror lista de invitati nu o pot cenzura, sa intalnesc persoane inculpate, care erau implicate in dosare DNA sau ulterior au fost cercetate. Dar acest lucru nu ma face prietena cu acele persoane.”,
a mai spus șeful DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.