Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fascinanta lecţie de economie a mitropolitului Ioan

mitropolitul banatului selejan

Invitat la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa a Universităţii de Ştiinţe Agricole Banat pentru Principesa Margareta, mitropolitul Ioan Selejan a rupt discursurile sterile ale celor care au luat cuvântul.

Mitropolitul a ţinut o veritabilă lecţie de economie în faţa a sutelor de invitaţi, a unor oficialităţi precum Ministrul Educaţiei, Mihai Câmpeanu, Ecaterina Andronescu, primarului sau preşedintelui CJT şi zeci de rectori, potrivit Adevarul.

În România avem cinci milioane de hectare de pământ care sunt folosite ca în Evul Mediu. Ne va fi foarte greu să ne aliniem cerinţelor din spaţiul European. În gura vaci trebuie să bagă la început lapte. Dacă nu băgăm şi euro, vom ajunge să facem zootehnie tot ca în Evul Mediu. De pâine depinde pacea de pe planetă. Pâinea poate să stingă multe conflicte internaţionale. Aşadar, pământul este cea mai importantă bogăţie. 18 miliarde de euro din PIB-ul României este produs de către agricultură. Dacă această ramură împinge economia românească, atunci trebuie să se găsească bani pentru a investi în el”, a spus mitropolitul Ioan Selejan, în aplauzele mulţimii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.