Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legătura dintre 'Insula Iubirii' şi Elena Udrea: A picat în ispită / REACȚIA fostului ministru

Elenei Udrea se pare că-i surâde norocul! Fostul ministru al Turismului i-a căzut în plasă lui Sorin de la "Insula iubirii", care a ţinut să facă publică noua cucerire.

Sorin Radu, cea mai cunoscută ispită masculină de la "Insula Iubirii", a postat pe contul său de Facebook o fotografie din clubul Breeze Mamaia, în care apare în timp ce o ţine strâns în braţe pe cea mai cunoscută blondă din România, Elena Udrea.

Comisia s-a decis: Oprea trebuie să rămână fără titlul de doctor

Prietenii virtuali ai tânărului s-au grăbit să îl felicite pentru "noua cucerire": "Pentru o noapte cu babulca, merge" / "E tânără, ce pot zice! Are buzunarul gros. Se poartă £££" / "Ai grijă, poate îți crosetează un ciorap" / "Dacă ești pe interes, da. Te-ai potrivi cu Loredana, frate".

"Nu mă uit la emisiune, nu ştiu despre ce este vorba. Posibil să fi venit să facă o poză cu mine, dar doar atât, multă lume face asta. Am fost acolo, dar nu îmi amintesc de el.", a declarat Udrea pentru cancan.

De asemenea, Elena Udrea a considerat potrivit să aibă și o reacție pe marginea acestui subiect pe pagina personală de Facebook.

„Chiar daca nu obisnuiesc sa raspund in astfel de situatii, acum fac o precizare, pentru toti cei care ma intreaba referitor la un subiect monden, fabricat in lipsa de altele pe timp de vara, pornit de la o fotografie postata de un cetatean pe contul sau de Facebook.
Fac zeci, sute de poze cu cei care imi solicita, femei sau barbati, tineri sau batrani, slabi sau grasi etc., fara sa ii intreb cine sunt, ori la ce emisiuni participa... 
Deci orice speculatie pornita de la o astfel de fotografie o consider neavenita si facuta doar din interes de trafic/rating.
Cu tot respectul pentru oricine, nu ma uit la emisiuni gen Insula Iubirii ...”, a scris Elena Udrea pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.