Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legături scandaloase între ISIS şi Recep Erdogan: WikiLeaks a făcut public totul

Recep Tayyip Erdogan

Dezvăluiri incendiare marca WikiLeaks. Familia dictatorului Recep Erdogan are legături incredibile cu teroriştii din Statul Islamic. WikiLeaks dezvăluie faptul că ginerele preşedintelui Turciei a fost implicat în traficul cu petrol în beneficiul ISIS.

Citeşte şi: Jucătorul de la CSU Craiova care l-a LOVIT pe Gică Hagi a primit o SUSPENDARE DRASTICĂ

57.000 de e-mail-uri personale din contul ministrului turc al Petrolului, Berat Albayrak, ginerele lui Erdogan sunt dovezile incriminatoare la adresa familiei prezidenţiale. E-mail-urile sunt din perioada 2000-2016 iar acestea dezvăluie nivelul de influență pe scena politică a Turciei, a lui Berat Albayrak.

Citeşte şi: România a UMILIT Rusia, campioana olimpică, la EURO: Victorie la 5 goluri

Corespondența electronică ar fi fost obținută de hackerii turci din grupului numit Redhack. E-mail-urile ar conține detalii despre implicarea lui Albayrak în organizații precum Powertrans, companie implicată în importurile de petrol ale ISIS . Powertrans se ocupă de transportul petrolului din campurile petroliere controlate de ISIS, conform jurnalul.ro.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat în culisele Antena 3 cu Dacian Cioloş: Dana Grecu a făcut public totul

Turcia a interzis transportul petrolului pe șosele sau cale ferată, în urmă cu 5 ani, cu excepția trasporturilor care aprovizionează militarii. Wikileaks afirmă că guvernul turc a oferit, ulterior, monpolul transportului de petrol companiei Powertrans. Julian Assange, fondatorul Wikileaks, a declarat că e-mail-urile au fost publicate ca răspuns la acțiunile de amuțire a celor care denunță abuzurile:”Turcia are nevoie de opoziție iar poporul turc are nevoie de o presă liberă și de libertatea internetului.”, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.