Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalul Ovidiu Raeţchi, atac la Gabriela Firea: 'Să spună public care sunt proiectele'

facebook.com
Gabriela Firea primarie

Deputatul liberal Ovidiu Raeţchi a afirmat că, într-un an de mandat, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu a realizat nimic în chestiunea transportului public, ci doar a făcut ping- pong cu declaraţiile privind RATB. Raeţchi i-a cerut lui Firea să spună care dintre promisiunile pe care le-a realizat mai sunt valabile şi care este termenul real pentru îndeplinirea lor:

Citește și: Candidează la președinția țării și au apărut poze cu ea goală / FOTO HOT

„În urmă cu un an, Gabriela Firea promitea o „revoluţie” în chestiunea transportului public, ale cărei rezultate urmau să fie văzute doar în şase luni. Între timp, primarul general a făcut doar zeci de declaraţii, o parte dintre ele contradictorii şi niciun termen nu a fost respectat. Practic, un sfert din mandatul de primar general al Gabrielei Firea a fost consumat, dar fără nicio realizare: în realitate, traficul din Bucureşti este mai dificil şi mai lent decât în anii precedenţi – deşi este greu de crezut că un regres a putut fi posibil. Zecile de promisiuni au fost abandonate, amânate, modificate, printre care: transportul public gratuit, renunţarea la achiziţionarea de autobuze second-hand, anunţul achiziţionării de autobuze noi, introducerea de benzi unice şi modificarea termenelor, introducerea transportului RATB în Ilfov, dotarea autobuzelor cu aer condiţionat, introducerea de wireless gratuit în mijloacele de transport în comun, achiziţionarea de autobuze electrice, construirea de parcări la intrarea în Bucureşti, un sistem de semaforizare inteligentă pentru toate intersecţiile din Capitală. Este sfidător modul în care Gabriela Firea tratează o problemă atât de serioasă precum transportul public: această abordare este teatru de revistă, nu administraţie”.

Citește și: STUDIU Poluarea ne provoacă sinuzită cronică

Raeţchi a amintit că ieri, viceprimarul Capitalei a anunţat că în 2017 vor fi cumpărate doar 2 tramvaie şi 10 autobuze: „Promisiunile primarului general în privinţa transportului public bucureştean reprezintă o glumă proastă: cum să spui, în repetate rânduri, că vei achiziţiona sute de autobuze noi sau second-hand şi să aflăm de la viceprimarul PSD al Capitalei că anul acesta vor fi cumpărate doar 2 tramvaie şi 10 autobuze? Este important ca Gabriela Firea să ne spună urgent care dintre promisiunile pe care le-a realizat mai sunt valabile şi care este termenul real pentru îndeplinirea lor”, se anunţă într-un comunicat de presă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.